Psychologiepraktijk

Werkwijze

 

Zie bij Contact en aanmelden de verschillende manieren om je aan te melden. Na je aanmelding neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een eerste afspraak. In het begin van de gesprekken ligt de nadruk op het samen inventariseren van de door jou gewenste veranderingen om zo samen een behandelplan te maken. In de gesprekken daarop volgend zal er aandacht zijn voor het maken van stappen in de door jou gewenste richting, het bijhouden van wat er ‘werkt’ en het regelmatig evalueren van de gemaakte vooruitgang. Afhankelijk van wat er speelt en van jouw wensen maak ik gebruik van verschillende methodieken. Zie bij Behandelvormen.

 

Gemiddeld bestaat de behandeling uit 4 tot 11 individuele gesprekken. Het eerste gesprek duurt 60 minuten en de vervolggesprekken duren 45 minuten. De gesprekken kunnen ook plaatsvinden met partner (relatietherapie) of gezinsleden (gezinstherapie).

 

Een verwijsbrief van je huisarts is noodzakelijk om voor vergoeding van je zorgverzekeraar in aanmerking te komen. Zie bij Tarieven en vergoeding. Belangrijk om naar de eerste afspraak de verwijsbrief en een legitimatiebewijs mee te nemen. Op de verwijsbrief moet minimaal het volgende vermeld zijn:

  • dat het een verwijzing naar de Generalistische Basis GGZ betreft
  • vermoeden van een (DSM V) stoornis
  • gegevens van de huisarts, inclusief AGB-code
  • BSN

Bezoekadres

Psychologiepraktijk Femke Vink

Van Boetzelaerlaan 136

2581 AX Den Haag

 

Contact

info@femkevink.nl

 

drs. Femke Vink

GZ-psycholoog

06 45 62 67 84

 

KVK 75507250